Activiteiten

Ga het avontuur aan

Avonturen Achterhoek

Avonturen Camping Stroombroek is gevestigd op de prachtige Outdoorlocatie van Markant Outdoorcentrum waar allerlei avonturen zijn te beleven. De activiteiten zijn online te boeken en te bekijken op avonturen-achterhoek.nl. Ook zijn er in de directe omgeving tal van leuke activiteiten te beleven, ga lekker waterskiën op recreatieplas Stroombroek en bezoek Landal Greenparks voor een indoor speelhal, bowlingbaan of midgetgolf baan. 

Naast de activiteiten zijn er ook veel mooie plekjes om lekker te wandelen en te chillen. Zo kun jij heerlijk zonnen op het recreatiestrand, maak je een fietstocht over één van de vele aangrenzende knooppuntenroutes en bezoek je het Bergherbos voor een mooie boswandeling. Meer hierover vind je terug bij faciliteiten en omgeving.

Bekijk hieronder alle activiteiten, die je kunt doen tijdens jouw vakantie bij Avonturen Camping Stroombroek.

MTB Montferland

Huur een mountainbike en geniet op een van de mooiste routes van Nederland.

MTB-verhuur

Vlot bouwen

Plezier maken op het water met een zelfgemaakt vlot.

Samen met de instructeur ga je in een team een vlot bouwen. Je krijgt uitleg in diverse knooptechnieken om het vlot zo stevig mogelijk te bouwen. Zit het vlot goed in elkaar? Dan gaan we het natuurlijk ook even testen op het water! Als afsluiting wordt er een wedstrijdje tussen de vlotten gehouden!

vlot-bouwen.jpg

Klimmen

Klimmen op de klimtoren van ruim 15 meter hoog!

De klimtoren van 15 meter hoog is een belevenis op zich. Onder begeleiding van onze instructeur leer je de eerste klimtechnieken en het zekeren. Op de toren zijn verschillende klimroutes met verschillende niveaus.

klimwand.jpg

Waterskiën

Ga waterskiën op de langste kabelwaterskibaan van Nederland.

De klimtoren van 15 meter hoog is een belevenis op zich. Onder begeleiding van onze instructeur leer je de eerste klimtechnieken en het zekeren. Op de toren zijn verschillende klimroutes met verschillende niveaus.

waterskien.jpg

Canoe Games

Speel de leukste spelletjes vanuit de kano.

Spelletjes in een kano dat zorgt altijd voor veel plezier! In Canadese kano’s of kajaks ga je in teams allerlei spellen doen. Van badeendjes race tot touwtrekken en van kanopolo tot bootje verwisselen!

canoe-games

Archery Tag

Schiet jij met scherp?

Archery Tag is een super dynamisch spel waar snelheid, behendigheid. spelinzich en teamwork essentieel zijn om te winnen! Het is eigenlijk een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. Pijlen met foamballen waardoor je op elkaar kunt schieten zonder pijn en blauwe plekken. Je gezicht wordt beschermd met een paintball masker, welke uiteraard naar ieder spel grond wordt gedesinfecteerd.

archery-tag.jpg

Pumptrack

Go With the flow!

pumptrack-achterhoek (1)

Fiets-Kano-Fiets

Ontdek de Oude IJssel

kanotocht-fietstocht-achterhoek.jpg

GPS Code Kraker

Kraak jij de code?

Op de camping is een code verstopt. Met behulp van de GPS moet je op zoek naar verstopte munten (codes). De GPS geeft alleen met de pijl de richting aan en het aantal meters dat je nog moet lopen tot een munt. De munten zijn verstopt op de camping en je moet vragen beantwoorden om de volgende code op te kunnen sporen. Lukt het jou om de code te kraken? Dan ben je weer een stapje dichterbij om een heuse avonturier te worden!

gps-codekraker-camping

GPS Kids Code Kraker

Kraak jij de code?

e gaat speuren naar de verstopte munten (codes) met een GPS! Een GPS is eigenlijk een elektronisch kompas dat met een pijl de richting van lopen aangeeft. De munten zijn verstopt rondom en op de camping. Je loopt van munt naar munt en ondertussen probeer je vragen op te lossen in een puzzel dat weer de volgende code aangeeft. Lukt het jou om de code te kraken? Dan ben je nog steeds in de running om een echte avonturier te worden!

Outdoorcombo

Combineer outdoor activiteiten.

outdoor-combinatie

Robinson Challenge

Word jij een echte Robinson?

robinson-challenge-stroombroek

Outdoor Yogales

Ga op outdoor Yogales

outdoor-yoga-achterhoek.jpg

Boogschieten

Raak jij de roos?

Handboogschieten is een eeuwenoude sport die door iedereen beoefend kan worden. Onder begeleiding van onze instructeur leer jij de beginselen en fijne kneepjes van deze precisiesport.

activiteiten-achterhoek-boogschieten.jpg

Step Puzzeltocht

Ontdekken én plezier maken

step-puzzeltocht

Survival

Ga de uitdaging aan!

Ben je er klaar voor? Tijdens het surival parcours overwin jij namelijk verschillende survivalhindernissen die in een route over de camping zijn verwerkt! De laatste hindernis is de wateroversteek. Dit is een 25 meter lange touwbaan over het water! Een echte grensverleggende activiteit. Eenmaal aan de overkant gekomen ga je met een vlot weer terug.

survival

Kano Speurtocht

Unieke speurtocht op het water.

kanotocht-achterhoek-oude-ijssel.jpg

Indoor Speeltuin

Ontdek de indoor speeltuin

indoor-speelhal-achterhoek

Bowlingbaan

Strike!

bowlen-camping-achterhoek

Midget Golfbaan

Gezellig met het hele gezin.

midgetgolf-achterhoek

Buiten Speeltuin

Lekker spelen aan het water.

camping-met-speeltuin-achterhoek