Veelgestelde vragen

En antwoorden

Zijn honden toegestaan?

Ja honden zijn toegestaan. Uiteraad zorgen voor poepzakjes en dergelijke, zodat alles netjes wordt opgeruimd.

Je boekt bij ons een staplaats op de camping. Hierbij heb je drie opties:

 1. Je kiest een staplaats met een ingerichte Bell tent van ons.
  2.Je kiest een staplaats met eigen verblijf (tent (en), caravan of camper). Exclusief stroom bij de tent. 
  3. Je kiest een staplaats met eigen verblijf (tent (en), caravan of camper). Inclusief stroom bij de tent.

Wat is het verschil tussen de diverse opties?
Als je jouw eigen verblijf meeneemt zijn er geen vaste in- en uitcheckdagen. Op het kampeerveld is één vast stroom huisje/tent aanwezig. Op dit punt kunnen elektrische apparaten opgeladen worden. Kies je voor optie 2 dan is het dus niet mogelijk om eigen haspels en stroom naar de tent toe te trekken. Dit is bij optie 3 wel mogelijk. 

Bij verblijf met een tent van ons zijn maandag en vrijdag de vaste in- en uitcheckdagen. Het is dus mogelijk om een midweek (maandag tot vrijdag), een weekend (vrijdag tot maandag) een week (bijvoorbeeld maandag tot maandag) of zelfs langer te verblijven. Er is stroom in de tent aanwezig maar het is niet mogelijk om hier meerdere (grote) elektrisch apparaten tegelijkertijd op aan te sluiten.

Wij richten ons op gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een leuke avontuurlijke
gezinsvakantie. Wij bieden zelf activiteiten aan bij Markant Outdoorcentrum en Avonturen Achterhoek voor kinderen vanaf 7 jaar. Daarnaast bieden de directe omgeving en Jan Klaassen ook genoeg mogelijkheden voor jongere kinderen t/m 8 jaar.

Een campingplaats is te boeken voor maximaal 5 personen. Dit aantal kan ook in een XL-beltent overnachten.

Er ligt 4 ampère stroom (+- 1500 Watt). Bekijk het volledige antwoord bij vraag 2. 

Dit is toegestaan. Ervanuit gaande dat de hond lekker veel buiten is, niet op de bedden springt en niet in de tent wordt gelaten als die helemaal nat en onder de modder zit.  

Er is wifi op het terrein aanwezig maar niet op de kampeerplekken. Voor de gast wifi kun je naar het “middenterrein” van de camping lopen.  

Dit is niet mogelijk. De auto kan (gratis) op ons parkeerterrein staan. laden/lossen op de campingplaats is wel toegestaan. 

Inchecken kan na 14:00 uur en uitchecken voor 11:00 uur.   

In de recreatieplas mag er gevist worden. Echter is het ten strengste verboden om op karper te vissen.

Hieronder de huisregels gekopieerd. Deze ontvang je ook bij de incheck! 

 1. U dient rekening te houden met de omgeving en andere camping gasten. Het moet daarom na 22:00 uur stil zijn. Dit houdt in geen geschreeuw, geen versterkte muziek etc. Een drankje bij het kampvuur en een spelletje buiten is natuurlijk geen probleem indien andere campinggasten hier geen last van hebben.
 2. Honden zijn welkom op de camping zonder een meerprijs. Ook mogen honden in de gehuurde Bell tenten. Honden niet vies in de tent en niet op de bedden.
 3. Honden dienen ten alle tijden aangelijnd te zijn. De eigenaar(s) van de hond(en) draagt ten alle tijden de volledige verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan derde en/of eigendommen van de camping veroorzaakt door het dier. Daarnaast is de eigenaar verplicht om zijn/haar hond buiten het terrein van de camping uit te laten om diens behoefte te kunnen doen. Ten alle tijden dient de eigenaar een poepzakje te gebruiken. Honden zijn niet welkom in het sanitair gebouw.
 4. Ouders dragen zelf volle verantwoordelijkheid over hun kinderen, zo ook voor hun veiligheid buiten begeleide activiteiten om.
 5. Volwassene die de verantwoordelijkheid voor minderjarigen dragen moeten ervoor zorgen dat andere gasten niet door hen gestoord worden.
 6. Het water op het terrein van de camping is geen openbaar zwemwater.
 7. Avonturen Camping Stroombroek is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van bezittingen. Zo ook niet voor verlies, schade of beschadigingen veroorzaakt door derde, overmacht en/of natuurlijke calamiteiten.
 8. Avonturen Camping Stroombroek behoudt ten alle tijden het recht om mensen te weigeren/weg te sturen van het terrein, als zij acht dat het regelement niet in acht is genomen of het gedrag en de rust en vrede op de camping verstoord en zo de belangen van de camping niet behartigd worden. Avonturencamping Stroombroek heeft recht op schade vergoeding voor eventuele aangebrachte schade, zonder teruggave van eventuele aanbetaling.
 9. Afval wordt in de daarvoor bestemde vuil containers gedeponeerd.
 10. Degene die het kampvuur aansteekt is ook verantwoordelijk voor de veiligheid. Dit houdt in dat deze persoon een veilige afstand waar bocht voor omstanders en zorgt dat het vuur goed gedoofd als de plek wordt verlaten. Er staan emmers bij de kampvuurplekken.
 11. Avonturencamping Stroombroek is niet aansprakelijk voor letsel aangebracht dankzij een kampvuur.
 12. Kampvuren mogen alleen worden aangestoken op de daarvoor bestemde plekken. Buiten deze plekken mag er geen open vuur worden gecreëerd.
 13. Roken op het terrein is toegestaan mist het hierbij ontstane afval netjes wordt opgeruimd.
 14. Het is verboden om olie’s of hete, vloeibare en zoute stoffen op het terrein te gieten.
 15. Tenten mogen alleen worden opgezet op de door de aangewezen plaatsen.
 16. Voor de stroomaansluiting mogen alleen snoeren of kabels, die aan de geldende normen voldoen, gebruikt worden.
 17. Het is ten strengste verboden om op eigengelegenheid gebruik te maken van de outdoorvoorzieningen. Dit alleen onder begeleiding van een instructeur.  
 18. Avonturencamping Stroombroek behoud ten alle tijden het recht om een reservering te annuleren om welke reden dan ook.
 19. Voor datgene wat niet in dit regelement is opgenomen, gelden de algemene wetsbepaling. Wij, als camping, vertrouwt vooral op de medewerking van gasten, op hun respect voor de medemens, voor de natuur en voor de faciliteiten van de camping.