Faciliteiten

Van alle gemakken voorzien!

Faciliteiten

Avonturen Camping Stroombroek heeft een goede samenwerking met buurman Landal Stroombroek, een bungalowpark die op steenworp afstand van de camping gevestigd is. Bezoekers van de camping kunnen gebruik maken van de faciliteiten van Landal en bezoekers van Landal komen avonturen beleven op het outdoorterrein van Avonturen Achterhoek. Hieronder vind je een overzicht van alle faciliteiten en de diverse mogelijkheden die de directe omgeving biedt.

plattegrond-avonturen-camping-stroombroek
Klik om de afbeelding te vergroten

Faciliteiten Landal

De mobiele applicatie van Landal kan ook gebruikt worden door bezoekers van Avonturen Camping Stroombroek. Hierin vind je nuttige informatie, een activiteitenoverzicht en leuke tips, over wat er in de omgeving te doen is! Met deze app kun je onder andere:

  • Een tafel in het restaurant reserveren
  • Een bowlingbaan en escaperoom reserveren
  • Eten bestellen bij het restaurant
  • Bezienswaardigheden en evenementen in de omgeving bekijken
  • Het fun & Entertainment programma bekijken voor de kids
  • De menukaart van het restaurant bekijken
  • Informatie over fietsverhuur
 
Let op: Het zwembad is niet te boeken voor campinggasten!
Faciliteiten-landal

Stroomvoorziening

Stroom bij meenemen eigen verblijven zonder eigen stroompunt
De stroomvoorziening op de camping bij het meenemen van eigen verblijf (tent/camper/caravan) zonder eigen stroompunt is op basisniveau. Op elk kampeerterrein is één stroompunt aanwezig waar campinggasten elektrische apparaten, telefoons etc kunnen opladen. Hierbij is het belangrijk om te vermelden dat het niet mogelijk is om eigen haspels naar de tent te trekken.

Stroom bij huren Bell tent of boeking met eigen stroomvoorziening
Indien er geboekt wordt inclusief een XL-bell tent (en eventueel bijzettentje), dan ligt er een stroompunt in de tent (4 ampère/+- 1500 Watt). Ook bij het boeken van een campingplaats met eigen stroomvoorziening is het mogelijk om een haspel naar de eigen campingplaats te trekken (4 ampère/ +- 1500 Watt). 

camping-stroom

Sanitair

Wij begrijpen dat voor sommige mensen het sanitair een belangrijk onderdeel is van de camping, daarom willen wij duidelijk communiceren dat onze sanitaire unit aan de basisvoorwaarden voldoet. Er zijn voldoende toiletten en douches, er wordt dagelijks schoongemaakt en er is uiteraard gewoon warm water. Het kan niet vergeleken worden met een luxe sanitair gebouw. Indien het druk is op het outdoorcentrum zullen wij tijdelijke sanitaire voorzieningen bijplaatsen.

Facilitaire-voorzieningen

Kampvuurplek

Elk kampeerterrein heeft zijn eigen centrale kampvuurplek waar ‘s avonds een heerlijk knapperend vuurtje gemaakt kan worden! Het kan dus zijn dat meerdere gezinnen/campinggasten hier gebruik van maken. Hout mag meegenomen worden of kun je kopen op de camping.   

kampvuur-camping-achterhoek

Roei- en visvijver

Op het campingterrein ligt een prachtig meer, waar je heerlijk kunt roeien met de kano. Daarnaast kun je er ook heerlijk vissen. 

roei-visvijver

Luxe tent

Het is mogelijk om een kampeerplek te boeken inclusief luxe tent. De tent wordt voor je ingericht met bedjes en dergelijke. De verschillende opties hierin vind je op onze boekingspagina.  

luxe-tent

Koelelementen inwisselen

Op de camping staan één of meerdere punten met een vriezer waar koelelementen verwisseld kunnen worden. Neem dus meerdere setjes mee zodat je altijd koelelementen gekoeld in de vriezer kunt leggen. 

koelbox camping

Park- en campingwinkel

Bij Landal Stroombroek is een parkwinkel aanwezig waar dagelijks heerlijke verse broodjes te koop zijn. Deze campingwinkel ligt op slechts 5 minuten lopen vanaf de camping.

kampeer-en-parkwinkel

Avonturen Achterhoek

Op het campingterrein, de outdoorlocatie van Markant Outdoorcentrum vinden allerlei activiteiten plaats onder de naam Avonturen Achterhoek. Hier kunnen online activiteiten geboekt worden op een tijdslot. Zijn er tijdens jouw verblijf geen avonturen te boeken via Avonturen Achterhoek? Neem dan contact op met Markant Outdoorcentrum en bespreek welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Klik voor vergroten afbeelding

Restaurant Timbers

Op het park van Landal Stroombroek is restaurant Timbers gevestigd. Een a la carte restaurant die (als de Coronamaatregelen het toelaten) elke dag is geopend voor lunch en diner. Ook heeft het restaurant een ruim terras met uitzicht over het water.  

Restaurant-Timbers

Zwemstrand

Langs recreatieplas Stroombroek ligt een prachtig zandstrand met vermaak voor de kinderen. Ook is
het blauwe water heerlijk om in te zwemmen!
zwem-en-naaktstrand

Welness & Sauna Palestra

Ervaar bij Palestra een rondreis door de wereld in één dag. Warm op in de Lapse sauna kota’s, ontspan in de Marokkaanse berbertent of kom tot rust tijdens een Tibetaanse klankschaalmassage. Maak je dag compleet met een smaakvol gerecht in het aangelegen restaurant.

Sauna-met-welness

Restaurant Woodies

Op het terrein van Avonturen Camping Stroombroek ligt Restaurant Woodies. Dit is geen standaard restaurant waar je elke dag a la carte kunt gaan eten, maar een restaurant die beperkt is geopend op het moment dat er groepsarrangementen zijn geboekt op het outdoorcentrum. Het aanbod en de dagen dat het restaurant is geopend voor campingbezoekers wordt nog bekend gemaakt.  

restaurant-braamt-camping

Snackbar de Smulgaard

Op ongeveer 300 meter van de camping, op de locatie van Landal Stroombroek, ligt snackbar de Smulgaard die in het hoogseizoen dagelijks geopend is.

Snackbar-smulgaard

Beachclub & Waterskibaan

Aan Stroombroek ligt een beachclub en waterskibaan. Hier kan je lekker borrelen en genieten van het uitzicht over het water en wakeboarders die over de schansen heen jumpen. Ook kan je zelf
waterskiën of wakeboarden op het kristalheldere water.

beachclub

Receptie

Vooraan de camping zit de receptie van Markant Outdoorcentrum en Avonturen Camping Stroombroek. Hier is tijdens kantooruren altijd iemand aanwezig. De eigenaren zijn altijd in de aangelegen woning aanwezig en ook te bereiken voor calamiteiten ‘s avonds.

receptie-markant