Over ons

Bij wie kom je terecht?

Markant outdoorcentrum

Avonturencamping Stroombroek is onderdeel van Markant Outdoorcentrum, dé outdoorlocatie van de Achterhoek en Liemers. Het hele jaar door komen gezinnen, bedrijven, scholen, verenigingen en vriendengroepen voor een leuke outdoordag naar de prachtige locatie in Montferland!

Ook is het mogelijk om te overnachten op het groepskampeerterrein of heerlijk te barbecueën bij restaurant Woodies! Naast leuke outdooractiviteiten worden er jaarlijks ook allerlei verschillende events en festivals georganiseerd. Denk aan een foodtruckfestival, springkussenfestival, lichtfestival, horror event en dogsurvival.

avonturen-camping-stroombroek-over-ons

Avonturen Achterhoek

Markant Outdoorcentrum is écht gericht op de groepenmarkt. Met een groep vrienden, collega’s, klasgenoten of teamgenoten ga je leuke activiteiten ondernemen met eventueel horeca of overnachting. Echter ligt de groepenmarkt sinds corona zijn intrede heeft gedaan nagenoeg stil en was het tijd voor een nieuw concept: Avonturen Achterhoek.

Avonturen achterhoek is een nieuw label waar activiteiten te boeken zijn vanaf één persoon op een bepaald tijdslot. Dit maakt het dus ook voor gezinnen mogelijk om leuke activiteiten te ondernemen op het prachtige Outdoorterrein van Markant Outdoorcentrum. Groepsvorming is in coronatijd niet toegestaan, activiteiten voor gezinnen, kleinere groepjes én het boeken op tijdslot maakt het toch mogelijk om activiteiten te organiseren.

Avonturen Camping Stroombroek

Het idee van Avonturen Camping Stroombroek is in 2020 ontstaan, hierbij was de volgende opsomming snel gemaakt:

  • Alle faciliteiten voor een camping zijn aanwezig op het terrein van Markant Outdoorcentrum
  • Activiteiten bij avonturen Achterhoek zijn te boeken voor gezinnen
  • De omgeving en de mogelijkheden van het recreatiegebied en het Bergherbos passen (ook in Coronatijd) bij een avontuurlijke gezinsvakantie
  • Ook de faciliteiten van gezinsbungalowpark landal Stroombroek  (onze buurman) biedt tal van mogelijkheden om gezinnen een onvergetelijke vakantie te bieden
  • Veel mensen zullen in Nederland op vakantie gaan

 

Avonturen Camping Stroombroek sluit precies aan bij de ontwikkelingen omtrent corona en de mogelijkheden in de omgeving. We zijn dan ook trots dat wij in 2020 onze eerste gasten hebben mogen ontvangen!  

Samenwerkingen in Montferland

Met Avonturen Camping Stroombroek en Avonturen Achterhoek werken wij veel samen met andere ondernemers uit de directe omgeving. Zo kan er een outdoor yogalesdogsup cursus of waterskiën geboekt worden bij Avonturen Achterhoek. Bezoekers van de camping kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten van Landal. Zo is er o.a een app te downloaden voor alle informatie en activiteiten en kunnen er in de parkwinkel warme broodjes gekocht worden. Bekijk alle mogelijkheden bij de faciliteiten.

Maar wie zijn wij?

Wij zijn het Team van Markant Outdoorcentrum.

Sietse Pöpping en Liz Winters voor de sales, marketing, events en het klantcontact. Miranda Oudendijk de planning, Julia meedenkend HBO stagiaire Sport en bewegen en Cecilia de Vries en Michiel Pöpping als oude rotten in het vak. Samen met ons instructeursteam, knotsgekke bedrijfshond, en gemotiveerde stagiaires wij er weer een bijzonder seizoen van maken. Wij denken met de Avonturen Camping een nieuw maar zeker ook leuk concept te starten. En wie weet bevalt het ons zo goed dat we ook na tijd Corona de Avonturencamping erin houden, want ook grote avonturen beginnen klein!